Kérem, olvassák el az alábbi tájékoztatót az apartman házirendjével kapcsolatban.

Kérdés esetén, kérem, hívjanak fel! (+36 20 9345 896)

Érkezési információk:

Apartman házunkban nem működik állandó recepciós szolgálat, ezért a kulcs átvételi időpontja miatt, előzetes érkezési időpont egyeztetés szükséges.

Az apartmanok személyes beengedéssel 14.00-18.00 óra között foglalhatóak el!

Érkezés 14.00 óra előtt:

 • az apartmanok legkorábban 12.00 órától foglalhatóak el, de kizárólag előzetes egyeztetéssel, mivel az apartmant előtte takarítjuk!
 • A 12.00 óra előtti érkezés esetén csomagok elhelyezésére, egy külön tárolóban lehetséges! Előzetes egyeztetés szükséges!

Érkezés 18.00 óra után:

 • Kizárólag előzetes egyeztetéssel díjmentes
 • Kulcsszéfes beengedés: a kulcsokat egy széfben helyezzük el, így bármikor érkezhetnek, a bejutáshoz szükséges kódokat az érkezés napján biztosítjuk. ( 1 éjszakás foglalás esetén csak előrefizetés esetén és a személyazono9sító okmányok elküldésével választható ez a szolgáltatás) A házirend további részében részletes információ található!
 • Előzetes egyezetés nélkül: készenléti díj ellenében: 1500Ft/minden megkezdett óra. (max. 22.00 óráig)

Parkolás érkezéskor a csomagok kirakodásának ideje alatt:

Az apartmanház épületének nagy zöld kapuja előtti járdaszakaszra, a kapubeállóba, mintha beállnak a kapuszínbe!

A csomagok kirakodásáig itt parkolhatnak.

Mellékletként csatoltam egy „Csomagok kirakodása folyamatban” feliratú A4-es lapot.

Kérem, nyomtassák ki és helyezzék ki látható helyre, az autó műszerfalára.

FONTOS! A csomagok kirakodása után kérjük álljanak át a kiválasztott parkolási lehetőségek valamelyikébe!

Elutazás:

Az apartmanokat az elutazás napján 10.00 óráig szíveskedjenek elhagyni!

10.00 kor érkezik a takarítónő, ha megvárják a 10.00 órát neki is oda lehet adni a kulcsot.

A takarítónő a 1. emeleti raktárnál várakozik (1. apartman mellett), kérem, vigyék le neki a kulcsokat!

10.00 óra előtti elutazás esetén kérjük, zárják be az apartman ajtót és dobják be a kulcsokat a BELVÁROS APARTMANHÁZ SOPRON feliratú postaládába!

Tartózkodás meghosszabbítása kizárólag előzetes egyeztetéssel lehetséges max. 12.00 óráig felár ellenében: 1500Ft/fő (előre, érkezéskor fizetendő). Amennyiben aznap új vendég érkezik az apartmanba, ez a szolgáltatás nem vehető igénybe!

Kérjük elutazás előtt az apartmanokban:

 • a használt edényeket mosogassák el, mosogatószert és szivacsot biztosítunk.
 • a szemetet vigyék le az épület udvarán található lévő 4 db kuka bármelyikébe
 • a hűtőt ürítsék ki
 • amennyiben szükséges kérjük, söpörjenek fel és a fürdőszobát töröljék fel. (takarítóeszközök megtalálhatóak az apartmanokban) Köszönjük!

Az apartman kulcsok használata:

Az apartmanhoz 3 db kulcs tartozik:

 1. Kék színű proxy kulcs:

Az épület nagy zöld kapuját nyitja. Ha a kapuval szemben áll baloldalon található kódszámos felülethez kell hozzáérinteni, ez helyettesíti a belépőkódot. A kapu magától nem nyílik ki, az a kilincs lenyomásával nyitható! Kérjük, nyitás után a kaput ne húzzák be, az ajtó automatikusan záródik! Kifelé jövet, a kapu belső felének közepén található fehér színű kapcsoló segítségével lehet kinyitni. A gombot egyszer megnyomva, majd a kilincset lenyomva lehet kinyitni.

 1. Kék színnel jelzett kulcs: ez az apartmanház ajtókulcsa, csak nyitásra szolgál, az ajtót bezárni nem kell, a kulcs a kilincshez tatozó alsó zárban működik. Az ajtót egy automata behúzó automatikusan behúzza, kérem, kimenetelkor ellenőrizzék, hogy a kulcs Önöknél van-e, mert kulcs nélkül nem lehet visszajutni, mivel az ajtó külső oldalán nincs kilincs, hanem csak egy gomb található!
 2. Színjelölés nélküli kulcs: apartman ajtókulcsa, ütközésig kell felhúzni a kilincset, utána lehet bezárni az ajtót!

Kulcsszéfes beengedés

18.00 óra utáni érkezés esetén és külön kérésre a kulcsok átvétele személyes beengedés és személyes kulcsátadás nélkül történik(kulcsszéf).

A kulcsokat egy kulcsszéfben helyezzük el, az apartmanház épületében, így bármikor érkezhetnek. Az apartmant ebben az esetben a segítségünk nélkül foglalják el. Az apartman használati útmutató és a parkolási információ megtalálható az apartmanokban!

Az épület kapuja egy kóddal nyitható.

Az I. emeleten az apartmanház bejárata mellett 4 db számozott kulcsszéf található. A. apartmannak megfelelő sorszámú széfben helyezzük el a kulcsot.

A kódokat az érkezés napján e-mailben küldjük el!

A kulcsszéfes beengedés feltételei:

A kulcsok kulcsszéfben való elhelyezését az érkezés előtt legalább egy nappal egyeztetni szükséges és csak ebben az esetben ingyenes!

A személyes beengedés nélküli érkezés csak előleggel véglegesített foglalások esetén és min.2 éjszakás tartózkodás esetén lehetséges!

1 éjszakás foglalás esetén csak előre fizetéssel vehető igénybe ez a szolgáltatás!

Az érkező vendégek mindegyikének a személyigazolvány, a lakcímkártya fotóinak érkezés előtti napon való elküldése szükséges e-mailben vagy mms-ben.

Az apartmanok használata

 1. Az apartmanokban tilos a dohányzás. A kijelölt helyen dohányzóhely az udvaron található.
 2. Az fűtési szezonban a fűtés egyedileg szabályozható. A hőmérséklet előre programozott, de egyedileg is szabályozható, beállítása +és a – gombokkal lehetséges.
 3. A hűtő beüzemelése: beindításhoz a hűtő melletti konyhaszekrényben található a konnektor, kérjük, csatlakoztassák
 4. Klíma használata: A távirányítón található színes gomb megnyomásával tudják be- és kikapcsolni, a + és a – gombokkal tudják beállítani a hőmérsékletet. A klíma használati díja: 500Ft/éj. A távirányítót ebben az esetben igény szerint érkezéskor biztosítjuk, vagy az apartmanban az asztalon helyezzük el!
 5. Az apartmanban köztes takarítás nem lesz, ezért nem fogjuk zavarni Önöket. Feltöltöttük a kézmosóval, mosogatószerrel valamint 1 tekercs WC papírral. Az apartman ÖNELLÁETÁSRA VEN BERENDEZVE, VALAMINT NINCS KÖZTES TAKARÍTÁS ezért pótolni sem tudjuk, ami elfogyott! Ezért, ha ezek közül valamelyik elfogy, akkor kérjük, azt pótolni szíveskedjenek. (Élelmiszerbolt jobbra a 2. épületben 15m(vasárnap zárva))
 6. Kérjük, a használt edényeket elutazás előtt elmosogatni szíveskedjenek, a szemetet kérjük vigyék le, valamint a hűtőt is ürítsék ki.
 7. A szemetet az udvaron található kukában tudják elhelyezni. Tartalék szemeteszsákot a mosogató alatt találnak.

További hasznos tanácsok az apartmannal kapcsolatban

 1. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják és használják rendeltetésszerűen az apartman berendezési tárgyait, eszközeit.
 2. Az apartmanokat és azok berendezési tárgyait mindenki a saját felelősségére használja, ebből adódó károkért felelősséget nem vállalunk.
 3. Az épületben és az apartmanokban mások is laknak, kérjük, legyenek tekintettel „szomszédiakra”. Kérjük, a zajos tevékenység mellőzését, és a csendes közlekedést a lépcsőházban.
 4. Kérjük az általános tűzvédelmi és az érintésvédelmi szabályok fokozott betartását
 5. Különösen ügyeljen a villanytűzhely használatára. Ne hagyjon edényt őrizetlenül a működő tűzhelyen.
 6. A tűzvédelmi főkapcsoló 2db feliratozva, a kapuszínben, biztosító szekrények felett található. Kérjük probléma esetén mindkét az „apartmanház” feliratú kapcsolót kapcsolja le.
 7. Kérjük, mielőtt elhagyják, az apartmant kérem, győződjenek meg arról, hogy lekapcsolták a világítást és az elektromos berendezéseket, valamint elzárták a vízcsapokat, valamint becsukták az ablakokat! Köszönjük!
 8. Amennyiben a kinyitható kanapét is szeretnék igénybe venni, kérem, jelezzék felénk, külön lepedőt és derékaljat biztosítunk
 9. Elsősegélydoboz a lépcsőház falán elhelyezett fehér szekrényben található
 10. Kérjük, a WC-be ne dobjanak bele semmit, használják a mellette elhelyezett kukát
 11. A menekülési útvonalat kiépített jelzőrendszer mutatja.
 12. A fürdőszobai elszívók néhány perc múlva automatikusan kikapcsolnak.
 13. Nyáron a sötétítő rolók használatával csökkenthető a felmelegedés.
 14. A folyosókon a világítás automatikusan a mozgásra kapcsolódik fel.
 15. A második szomszéd épületben élelmiszerbolt található
 16. A helyi járati buszmegálló mindkét irányban 50m-ren belül található. A menetrendet a megállókban található interaktív táblákon, vagy az interneten találják.

Kellemes kikapcsolódást, jó pihenést kívánunk!